Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Помощ, жена ми е луда

Комедия от Жан Барбие

3 юли
20:30 ч. 03.07.2023 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

Главната роля ще изпълни Христо Гърбов, който ще се превъплъти в персонажа на Жюлиен Валадие. Като шеф на корпорация той е обкръжен от прекалено свадлива жена, от изкусителни секретарки, от способен, но твърде „нежен“ счетоводител и ред атрактивни екземпляри. Всички те забъркаха водопад от забавни и смешни ситуации в ежедневието на фирмата.

Как действат герои, които не са намерили истинското си място в живота, как действат персонажи, които искат да прецакат другия, да му отнемат завоюваното? Народът го е казал: “Като стават за смях!”. В края на краищата те подреждат пъзела на житейските си стремления. Но преди това трябва да бъдат смешни, агресивни, зверски амбициозни. И тъкмо такива ни ги представя френският драматург Жан Барбие. И нас, зрителите, не ни остава нищо друго освен силно да се надсмеем над забавните ситуации, в които изпадат. А дали и ние не изпадаме в подобни? Тогава какъв вик надаваме? Може би: “Животът е луднал!”

Нюзлетър

Бюлетин

Помощ, жена ми е луда - Дворец на културата и спорта - Варна
Помощ, жена ми е луда - Дворец на културата и спорта - Варна Помощ, жена ми е луда - Дворец на културата и спорта - Варна Помощ, жена ми е луда - Дворец на културата и спорта - Варна Помощ, жена ми е луда - Дворец на културата и спорта - Варна Помощ, жена ми е луда - Дворец на културата и спорта - Варна
Помощ, жена ми е луда - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се