Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

THOMAS ANDERS and Modern Talking Band

Уникално шоу

25 фев.
19:00 ч. - 22:00 ч. 25.02.2023 Дворец на културата и спорта – Варна Купете билет

На 25 февруари във Варна легендата на световната поп музика, основателят и солист на групата Modern Talking, ненадминатият ТОМАС АНДЪРС, ще се изяви с уникално шоу!

Томас Андерс е един от най-известните и популярни изпълнители на поп музика, който е на върха на славата си вече 40 години, заобиколен от милиони фенове. Чаровен и ненадминат, съвсем скоро той ще може да зарадва и българските фенове с шоуто си.

Според Томас концертната програма обещава да бъде една от най-добрите, които е правил през последните години. За любителите на качествената музика, за феновете на Томас Андерс са подготвени най-добрите песни на живо, най-популярните хитове от минали години, както и напълно нови композиции. Всичко това ще бъде придружено от интересна видео поредица и мащабно светлинно шоу.

Нюзлетър

Бюлетин

THOMAS ANDERS and Modern Talking Band - Дворец на културата и спорта - Варна
THOMAS ANDERS and Modern Talking Band - Дворец на културата и спорта - Варна THOMAS ANDERS and Modern Talking Band - Дворец на културата и спорта - Варна THOMAS ANDERS and Modern Talking Band - Дворец на културата и спорта - Варна THOMAS ANDERS and Modern Talking Band - Дворец на културата и спорта - Варна THOMAS ANDERS and Modern Talking Band - Дворец на културата и спорта - Варна
THOMAS ANDERS and Modern Talking Band - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се