Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

SENSHI 15

Дворец на Културата и спорта

18 фев.
18:30 ч. - 21:00 ч. 18.02.2023 Дворец на културата и спорта – Варна Купете билет

Ново феноменално издание на международната бойна галавечер SENSHI ще зарадва почитателите на високия адреналин с качествени и зрелищни битки. Организаторите са подготвили ново епично шоу, с което да открият годината. Големият боен спектакъл ще се проведе на 18 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна. Началният час на сблъсъка на титаните ще бъде даден в 18:30 часа.

Гладиатори от 18 държави ще премерят сили в 16 двубоя по атрактивните правила на KWU Senshi и KWU Full Contact, като за първи път ще видим на международната бойна галавечер и срещи по правилата KWU Open.

Почитателите на високия адреналин и силните емоции ще имат възможност да се насладят на качествени и зрелищни битки по време на атрактивните двубои и то от първи ред. Билетите за SENSHI 15 вече са в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg.

Нюзлетър

Бюлетин

SENSHI 15 - Дворец на културата и спорта - Варна
SENSHI 15 - Дворец на културата и спорта - Варна SENSHI 15 - Дворец на културата и спорта - Варна SENSHI 15 - Дворец на културата и спорта - Варна SENSHI 15 - Дворец на културата и спорта - Варна SENSHI 15 - Дворец на културата и спорта - Варна
SENSHI 15 - Дворец на културата и спорта - Варна
× Изтегли програмата
Обади се