Зарежда Събития

Огънят на Анадола

Спектакъл

4 авг.
21:00 ч. 04.08.2024 Летен Театър – Варна, Морска градина Купете билет

След грандиозния успех и препълнени зали през декември 2023 г. в София и Варна, световноизвестната танцова формация „Огънят на Анадола“ се завръща в България! Очаква ви обновено и специално аранжирано за летни театри шоу!

В началото на август турската формация ще има удоволствието да представи няколко спектакъла пред хилядите души, които не можаха да присъстват на предишните дати и изказаха желанието си да видят трупата на живо.

„Огънят на Анадола“ ще премине през откритите театри на Велико Търново, Пловдив, Варна и Бургас … и още няколко изненади!

ОСИГУРЕТЕ СИ желаните билети сега! Очакваме Ви с обновеното шоу на „Огънят на Анадола“.

Танцова формация „Огънят на Анадола“ е вписана с два рекорда в Книгата на рекордите на Гинес – за най-бързо танцово изпълнение с 241 стъпки в минута и за най-многобройна публика на техен спектакъл (400 хил. души).

Едноименният шоу-спектакъл е танцов разказ за хилядолетната културна история на Мала Азия, в който майсторски се преплитат съвременност и традиция в танцовото изкуство.

Нюзлетър

Бюлетин

Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна
Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна
Огънят на Анадола - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се