Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са вече в продажба

Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са вече в продажба - Дворец на културата и спорта - Варна

Бойната галавечер ще се проведе на 13 май във Варна

Професионалната бойна галавечер SENSHI отново ще предложи незабравима бойна нощ с впечатляващ състав от опитни бойци от различни дисциплини на бойните изкуства и обещава да бъде шоу като никое друго. Галата ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна, а билетите за нея са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg!

В новото 16-то издание на арената на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите спортисти и майстори на бойните изкуства, дошли в морската столица от различни краища на света. Бойната карта на международната гала ще включва 13 спиращи дъха двубои с бойци от над 15 държави по правилата на KWU Full Contact, KWU OPEN и KWU SENSHI. 26 мотивирани за победа състезатели по муай тай, ММА и кикбоксьори ще покажат своите умения. В нощ на много адреналин, зрителите ще станат свидетели и на две оспорвани и зрелищни битки в две категории за Европейски титли на SENSHI.

Световно известни майстори в бойните спортове също ще бъдат част от SENSHI 16 като гости, рефери и коментатори на атрактивното шоу. Кои са легендарните бойци, оказали значително влияние в света на бойните спортове, организаторите ще съобщят съвсем скоро.

Билетите за международното бойно шоу са налични в мрежата на Eventim.bg, а феновете се насърчават да ги закупят по-рано, за да си осигурят място пред зрелищната арена на SENSHI 16 на 13 май в Двореца на културата и спорта във Варна. Начало на бойната гала ще бъде дадено точно в 18:30 часа.

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“,MAX Sport, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Билети за Евроволей 2023 - Дворец на културата и спорта - Варна

Билети за Евроволей 2023

28 авг. 2023

Билетите за Евроволей 2023 - волейболното събитие на годината, вече са в продажба! Нашата страна е...

Бойната карта на SENSHI 16 тази пролет: 26 водещи бойци от 15 държави излизат на ринга в 13 титанични срещи - Дворец на културата и спорта - Варна

Бойната карта на SENSHI 16 тази...

10 май 2023

Международната бойна галавечер ще се проведе на 13 май 2023 г. във Варна Професионалната бойна галавечер SENSHI отново...

SENSHI 16 – зашеметяващо издание и още повече екшън на 13 май - Дворец на културата и спорта - Варна

SENSHI 16 – зашеметяващо издание и...

07 май 2023

16-ото издание на професионалната  бойна галавечер SENSHI ще предложи спиращи дъха двубои, нажежаващ адреналин и бойци, които ще дадат всичко от себе...

Най-доброто от SENSHI 15 - Дворец на културата и спорта - Варна

Най-доброто от SENSHI 15

10 апр. 2023

SENSHI 15 беше вълнуваща бойна вечер, в която участваха някои от най-добрите бойци по бойни изкуства...

Световна купа по хандбал - Дворец на културата и спорта - Варна

Световна купа по хандбал

14 фев. 2023

След организираните Европейски първенства през 2016, 2019, 2021 и 2022г., Българска Федерация Хандбал и град Варна,...

Havasi Symphonic – NEW SHOW - Дворец на културата и спорта - Варна

Havasi Symphonic – NEW SHOW

31 ян. 2023

ХАВАШИ идва с новото си шоу в София и Варна Прочутият унгарец ще гостува за първи...

Нюзлетър

Бюлетин

Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са вече в продажба - Дворец на културата и спорта - Варна
Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са вече в продажба - Дворец на културата и спорта - Варна Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са вече в продажба - Дворец на културата и спорта - Варна Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са вече в продажба - Дворец на културата и спорта - Варна Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са вече в продажба - Дворец на културата и спорта - Варна Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са вече в продажба - Дворец на културата и спорта - Варна
Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са вече в продажба - Дворец на културата и спорта - Варна
× Изтегли програмата
Обади се