Драго Петров: С Айсам Чадид търсим боя и ще направим зрелище

Драго Петров: С Айсам Чадид търсим боя и ще направим зрелище - Дворец на културата и спорта - Варна

Драгомир Петров и Айсам Чадид ще излъчат първия в историята европейски шампион на SENSHI в категория до 70 кг. за стил KWU Full Contact. Българинът предвижда зрелищен двубой с испанеца, когато се изправят един срещу друг на SENSHI 16 във варненския „Дворец на културата и спорта“ на 13 май.

Не смятам, че Айсам Чадид е по-различен боец от предходните ми съперници. Просто и двамата търсим боя и ще стане зрелищен мач“, каза Драго пред Boec.bg.

Той разкри, че заминава на двуседмичен лагер в Нидерландия, където ще проведе част от подготовката си за предстоящия най-важен сблъсък в кариерата му.

Залогът е голям. За първи път ще има мач за европейската титла на SENSHI. Тренирам здраво всеки ден, за да мога, както винаги, да се раздам на 100%“, допълни Петров.

Българинът е в отлична форма, по думите му. Няма оплаквания от някакви травми, които да го възпрепятстват от това да даде най-доброто от себе си срещу един от най-сериозните си съперници до момента.

Билетите за международното бойно шоу са налични в мрежата на Eventim.bg, а феновете се насърчават да ги закупят по-рано, за да си осигурят място пред зрелищната арена на SENSHI 16 на 13 май в Двореца на културата и спорта във Варна. Начало на бойната гала ще бъде дадено точно в 18:30 часа.

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Билети за Евроволей 2023 - Дворец на културата и спорта - Варна

Билети за Евроволей 2023

28 авг. 2023

Билетите за Евроволей 2023 - волейболното събитие на годината, вече са в продажба! Нашата страна е...

Бойната карта на SENSHI 16 тази пролет: 26 водещи бойци от 15 държави излизат на ринга в 13 титанични срещи - Дворец на културата и спорта - Варна

Бойната карта на SENSHI 16 тази...

10 май 2023

Международната бойна галавечер ще се проведе на 13 май 2023 г. във Варна Професионалната бойна галавечер SENSHI отново...

SENSHI 16 – зашеметяващо издание и още повече екшън на 13 май - Дворец на културата и спорта - Варна

SENSHI 16 – зашеметяващо издание и...

07 май 2023

16-ото издание на професионалната  бойна галавечер SENSHI ще предложи спиращи дъха двубои, нажежаващ адреналин и бойци, които ще дадат всичко от себе...

Най-доброто от SENSHI 15 - Дворец на културата и спорта - Варна

Най-доброто от SENSHI 15

10 апр. 2023

SENSHI 15 беше вълнуваща бойна вечер, в която участваха някои от най-добрите бойци по бойни изкуства...

Световна купа по хандбал - Дворец на културата и спорта - Варна

Световна купа по хандбал

14 фев. 2023

След организираните Европейски първенства през 2016, 2019, 2021 и 2022г., Българска Федерация Хандбал и град Варна,...

Havasi Symphonic – NEW SHOW - Дворец на културата и спорта - Варна

Havasi Symphonic – NEW SHOW

31 ян. 2023

ХАВАШИ идва с новото си шоу в София и Варна Прочутият унгарец ще гостува за първи...

Нюзлетър

Бюлетин

Драго Петров: С Айсам Чадид търсим боя и ще направим зрелище - Дворец на културата и спорта - Варна
Драго Петров: С Айсам Чадид търсим боя и ще направим зрелище - Дворец на културата и спорта - Варна Драго Петров: С Айсам Чадид търсим боя и ще направим зрелище - Дворец на културата и спорта - Варна Драго Петров: С Айсам Чадид търсим боя и ще направим зрелище - Дворец на културата и спорта - Варна Драго Петров: С Айсам Чадид търсим боя и ще направим зрелище - Дворец на културата и спорта - Варна Драго Петров: С Айсам Чадид търсим боя и ще направим зрелище - Дворец на културата и спорта - Варна
Драго Петров: С Айсам Чадид търсим боя и ще направим зрелище - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се