Две зрелищни битки за Европейски титли на SENSHI 16

Две зрелищни битки за Европейски титли на SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна

Бойната галавечер ще се проведе на 13 май във Варна

Международната бойна галавечер SENSHI ще предложи на всички ценители на бойните спортове ново зрелищно издание, в което елитни бойци от над 15 държави – майстори на бойните изкуства ще вдигнат адреналина и ще завладеят публиката.

Професионалната бойна гaлавечер ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна. Билети за атрактивното бойно шоу са в продажба в мрежата на Eventim.bg!

По време на епичната вечер зрителите ще станат свидетели и на две оспорвани и зрелищни битки в две категории за Европейски титли на SENSHI. Почитателите на бойните спортове в морската столица ще са първите, които ще научат кои са шампионите и носители на Европейските титли на SENSHI в категориите 70 кг. и 85 кг.

В битката за престижната титла, която ще се проведе по правилата на KWUFull contact в категория 70 кг., ще се изправят един срещу друг българският боец Драгомир Петров срещу Айсам Чадид от Испания.

Драгомир Петров е на 28 години от България – четирикратен национален шампион по кикбокс. На SENSHI15 той победи зрелищно Айдън Аслан от Турция, като обра овациите на публиката.

През 2019-та Драгомир печели Европейска титла по муай тай на „EMC“ и е победител във веригата „Wizard“. 

Негов опонент е Айсам Чадид на 27 години от Испания. Той е шампион на страната си, носител е на титлата Европейски шампион на ISKA, както и първенец на турнира „Glory of Hero“. На SENSHI 14 Айсам Чадид победи Само Петче от Словения с единодушно съдийско решение в атрактивен двубой.

Зрелищен мач ще направят и българският шампион Едуард Алексанян и Бобан Илиоски от Република Северна Македония в надпреварата за Европейската титла на SENSHI отново по правилата на KWU Fullcontactв категория до 85 кг.

Едуард Алексанян приковава вниманието на публиката във всички свои битки в професионалните турнири на SENSHI и ще се стреми към своята поредна десета победа на ринга. На SENSHI 14 Мистър Шоу победи с технически нокaут Мадани Рахмани от Белгия, а съвсем скоро превзе ринга и надделя над италианския боец Джузепе ди Доминико.

Той е шампион в национални първенства по бокс и карате киокушин, както и е национален шампион по кикбокс за 2018 и 2020 г. Впечатляващи са титлите му като WAKO PRO европейски шампион K1 за 2021 г. и Savages шампион по кикбокс, 2019 г.

Претендентът за титлата Бобан Илиоски е на 25 години от Северна Македония, европейски шампион по кикбокс, K1 WAKO PRO, шампион на Северна Македония и носител на множество награди от международни турнири.

В новото 16-то издание на арената на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите бойци, дошли в морската столица от различни краища на света за участие в 14-те бойни срещи.

Не пропускайте предстоящата галавечер SENSHI 16, на която бойци от цял свят ще се стремят към победа, за да направят шоу, което няма да забравите.

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAXSport, Boec.BG и Boec.COM, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Билети за Евроволей 2023 - Дворец на културата и спорта - Варна

Билети за Евроволей 2023

28 авг. 2023

Билетите за Евроволей 2023 - волейболното събитие на годината, вече са в продажба! Нашата страна е...

Бойната карта на SENSHI 16 тази пролет: 26 водещи бойци от 15 държави излизат на ринга в 13 титанични срещи - Дворец на културата и спорта - Варна

Бойната карта на SENSHI 16 тази...

10 май 2023

Международната бойна галавечер ще се проведе на 13 май 2023 г. във Варна Професионалната бойна галавечер SENSHI отново...

SENSHI 16 – зашеметяващо издание и още повече екшън на 13 май - Дворец на културата и спорта - Варна

SENSHI 16 – зашеметяващо издание и...

07 май 2023

16-ото издание на професионалната  бойна галавечер SENSHI ще предложи спиращи дъха двубои, нажежаващ адреналин и бойци, които ще дадат всичко от себе...

Най-доброто от SENSHI 15 - Дворец на културата и спорта - Варна

Най-доброто от SENSHI 15

10 апр. 2023

SENSHI 15 беше вълнуваща бойна вечер, в която участваха някои от най-добрите бойци по бойни изкуства...

Световна купа по хандбал - Дворец на културата и спорта - Варна

Световна купа по хандбал

14 фев. 2023

След организираните Европейски първенства през 2016, 2019, 2021 и 2022г., Българска Федерация Хандбал и град Варна,...

Havasi Symphonic – NEW SHOW - Дворец на културата и спорта - Варна

Havasi Symphonic – NEW SHOW

31 ян. 2023

ХАВАШИ идва с новото си шоу в София и Варна Прочутият унгарец ще гостува за първи...

Нюзлетър

Бюлетин

Две зрелищни битки за Европейски титли на SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна
Две зрелищни битки за Европейски титли на SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна Две зрелищни битки за Европейски титли на SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна Две зрелищни битки за Европейски титли на SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна Две зрелищни битки за Европейски титли на SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна Две зрелищни битки за Европейски титли на SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна
Две зрелищни битки за Европейски титли на SENSHI 16 - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се