България с трети сребърен медал на старта на Европейското

България с трети сребърен медал на старта на Европейското - Дворец на културата и спорта - Варна

Българският ансамбъл за девойки спечели три сребърни медала на Европейското първенство по художествена гимнастика в Двореца на културата и спорта във Варна.

Тимът в състав Александра Василева, Камелия Петрова, Сузан Пуладиан, Кристиана Дойчева, Гергана Трендафилова и Мария Стаменова завърши на второ място на финала на композицията с пет ленти. Българките получиха оценка от 28.800 точки (20.4 за трудност и 8.4 за изпълнение).

По-рано днес България завоюва сребро в многобоя и сребро на финала на пет топки.

На пет ленти шампион отново е Русия с 30.000 точки, от които 21.7 за трудност. Рускините спечелиха всичките три златни отличия днес. На трето място е Израел с 28.650 точки.

Варна ДКС приема Левски - Дворец на културата и спорта - Варна

Варна ДКС приема Левски

02 фев. 2024

След двумесечна пауза този уикенд се подновява женското ни волейболно първенство. В среща от 8-ия кръг...

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г. - Дворец на културата и спорта - Варна

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г.

03 фев. 2022

№Участващи отбориПърви екипВтори екипЗала1ВК „Марица“ ПловдивжълтсинСила2ВК ЦСКА СофиячервенбялВасил Симов3ВК „Перун“ ВарнасинчервенМладост ДКС4ВК „Локомотив Нидо“ Софиячервено-черночерно-червенЛокомотив5ВК „Берое“...

Нюзлетър

Бюлетин

България с трети сребърен медал на старта на Европейското - Дворец на културата и спорта - Варна
България с трети сребърен медал на старта на Европейското - Дворец на културата и спорта - Варна България с трети сребърен медал на старта на Европейското - Дворец на културата и спорта - Варна България с трети сребърен медал на старта на Европейското - Дворец на културата и спорта - Варна България с трети сребърен медал на старта на Европейското - Дворец на културата и спорта - Варна България с трети сребърен медал на старта на Европейското - Дворец на културата и спорта - Варна
България с трети сребърен медал на старта на Европейското - Дворец на културата и спорта - Варна
× Изтегли програмата
Обади се