Трето място за ансамбъла след първия поток в многобоя във Варна

Трето място за ансамбъла след първия поток в многобоя във Варна - Дворец на културата и спорта - Варна

Ансамбълът на България заема трето място след първия поток в многобоя на Европейското първенство по художествена гимнастика в Двореца на културата и спорта във Варна.

Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова допуснаха груби грешки и в двете си съчетания. Възпитаничките на Весела Димитров са със сбор от 86.200 точки, след като получиха оценки от 46.000 точки на 5 топки и 40.200 на 3 обръча и два чифта бухалки.

По-големите неточности бяха в съчетанието с обръчи и бухалки, където състезателките изкараха обръч извън игрището, след което настъпи объркване и две гимнастички взеха двата резервни обръча от двете страни на килима.

Водач до момента е Италия с 87.450 точки (45.100 на пет топки и 42.350 на обръчи и бухалки), пред Беларус с 86.550 (46.100 и 40.450).

Варна ДКС приема Левски - Дворец на културата и спорта - Варна

Варна ДКС приема Левски

02 фев. 2024

След двумесечна пауза този уикенд се подновява женското ни волейболно първенство. В среща от 8-ия кръг...

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г. - Дворец на културата и спорта - Варна

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г.

03 фев. 2022

№Участващи отбориПърви екипВтори екипЗала1ВК „Марица“ ПловдивжълтсинСила2ВК ЦСКА СофиячервенбялВасил Симов3ВК „Перун“ ВарнасинчервенМладост ДКС4ВК „Локомотив Нидо“ Софиячервено-черночерно-червенЛокомотив5ВК „Берое“...

Нюзлетър

Бюлетин

Трето място за ансамбъла след първия поток в многобоя във Варна - Дворец на културата и спорта - Варна
Трето място за ансамбъла след първия поток в многобоя във Варна - Дворец на културата и спорта - Варна Трето място за ансамбъла след първия поток в многобоя във Варна - Дворец на културата и спорта - Варна Трето място за ансамбъла след първия поток в многобоя във Варна - Дворец на културата и спорта - Варна Трето място за ансамбъла след първия поток в многобоя във Варна - Дворец на културата и спорта - Варна Трето място за ансамбъла след първия поток в многобоя във Варна - Дворец на културата и спорта - Варна
Трето място за ансамбъла след първия поток в многобоя във Варна - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се