Волейболистки на Варна-ДКС със сребро от турнира в Свети Влас

Волейболистки на Варна-ДКС със сребро от турнира в Свети Влас - Дворец на културата и спорта - Варна

Новосформираният тандем Стефани Кьосева и Симона Николова се представи отлично на втория за сезона турнир от Националната верига по плажен волейбол в Свети Влас. В групата съзтезателките на Варна-ДКС надиграха трудно с 2-1 сета испанките Аида Ечеберия и Маидер Санчо, както и двойката Боянова – Калфинова и се класираха за елиминациите.

На четвъртфинала поставените под номер 4 момичета бяха категорични, а на полуфинала пречупиха в три части и водачките в схемата Джейд Рейс и Лидия Смит от САЩ.

В спора за титлата варненската двойка даде всичко от себе си, но преклони глава  пред победителките Ирена Мишонова и Десислава Николова след 11-21 и 18-21. За второто си място освен чек за 1500 евро от наградния фонд Кьосева и Николова завоюваха и точки за световната ранглиста на FIVB.

Прочетете повече в сайта на клуба dksvolley.com

Варна ДКС приема Левски - Дворец на културата и спорта - Варна

Варна ДКС приема Левски

02 фев. 2024

След двумесечна пауза този уикенд се подновява женското ни волейболно първенство. В среща от 8-ия кръг...

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г. - Дворец на културата и спорта - Варна

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г.

03 фев. 2022

№Участващи отбориПърви екипВтори екипЗала1ВК „Марица“ ПловдивжълтсинСила2ВК ЦСКА СофиячервенбялВасил Симов3ВК „Перун“ ВарнасинчервенМладост ДКС4ВК „Локомотив Нидо“ Софиячервено-черночерно-червенЛокомотив5ВК „Берое“...

Нюзлетър

Бюлетин

Волейболистки на Варна-ДКС със сребро от турнира в Свети Влас - Дворец на културата и спорта - Варна
Волейболистки на Варна-ДКС със сребро от турнира в Свети Влас - Дворец на културата и спорта - Варна Волейболистки на Варна-ДКС със сребро от турнира в Свети Влас - Дворец на културата и спорта - Варна Волейболистки на Варна-ДКС със сребро от турнира в Свети Влас - Дворец на културата и спорта - Варна Волейболистки на Варна-ДКС със сребро от турнира в Свети Влас - Дворец на културата и спорта - Варна Волейболистки на Варна-ДКС със сребро от турнира в Свети Влас - Дворец на културата и спорта - Варна
Волейболистки на Варна-ДКС със сребро от турнира в Свети Влас - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се