Варна ДКС с историческа първа титла по снежен волейбол

Варна ДКС с историческа първа титла по снежен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна

Състезателките от приятната изненада в женското волейболно първенство Варна ДКС – Веселина Коцева, Елизабет Късаджикова и Симона Николова, триумфираха с титлата в първият турнир по снежен волейбол у нас. Във финалната среща те надиграха с 2-1 гейма (11-15, 15-11 и 15-11) тима на Плевен, като се реваншираха за загубата от тях в предварителната фаза.

Преди това триото от морската столица се справи и с отбора на Смолян, който в малкия финал победи тима Пловдив – съставен изцяло от състезателки на шампиона Марица. 

Надпреварата се проведе при отлична организация на връх Перелик, като идеята е тази нова дисциплина да бъде включена скоро и в програмата на зимните олимпийски игри. 

Прочетете повече в сайта на клуба dksvolley.com

Варна ДКС приема Левски - Дворец на културата и спорта - Варна

Варна ДКС приема Левски

02 фев. 2024

След двумесечна пауза този уикенд се подновява женското ни волейболно първенство. В среща от 8-ия кръг...

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г. - Дворец на културата и спорта - Варна

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г.

03 фев. 2022

№Участващи отбориПърви екипВтори екипЗала1ВК „Марица“ ПловдивжълтсинСила2ВК ЦСКА СофиячервенбялВасил Симов3ВК „Перун“ ВарнасинчервенМладост ДКС4ВК „Локомотив Нидо“ Софиячервено-черночерно-червенЛокомотив5ВК „Берое“...

Нюзлетър

Бюлетин

Варна ДКС с историческа първа титла по снежен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна
Варна ДКС с историческа първа титла по снежен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ДКС с историческа първа титла по снежен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ДКС с историческа първа титла по снежен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ДКС с историческа първа титла по снежен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ДКС с историческа първа титла по снежен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна
Варна ДКС с историческа първа титла по снежен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна
× Изтегли програмата
Обади се