Варна ДКС ще търси победа срещу ЦСКА на старта на новия сезон във волейболната Демакс лига

Варна ДКС ще търси победа срещу ЦСКА на старта на новия сезон във волейболната Демакс лига - Дворец на културата и спорта - Варна

Обновеният тим на Варна ДКС проведе последната си тренировка преди старта на новия сезон в женското волейболно първенство Демакс лига. В петък варненки започват участието си в шампионата с гостуване на ЦСКА. Според опитния наставник на тима Стоян Гунчев възпитаничките му са направили добра подготовка и влизат със сериозни амбиции в първенството, като целта е атака на призовите места.

Своите очаквания пред клубния сайт за предстоящия сезон сподели едно от новите попълнения в тима на варненки – чаровната Симона Николова. 

Проведохте сериозна подготовка, готови ли сте за новото първенство и по конкретно за мача с ЦСКА?

  • Мисля, че сме готови. Подготвихме се добре и тактически и технически и сме гладни за победи, като се надявам да започнем с успех срещу сериозен отбор, какъвто е тимът на ЦСКА. 

Как те приеха в отбора останалите момичета? 

  • Всъщност малцина знаят, че съм родена в морската столица и съм много щастлива да се завърна тук. Смятам, че за кратко време изградихме добър колектив и това е гаранция за добро представяне. 

Как се работи с опитен и доказан специалист като Стоян Гунчев.

  • Той е страхотен професионалист и ни кара да се чувстваме освободени по време на тренировките. Дори усещам едно израстване през последните два месеца и се чувствам вече по-сигурна на диагонала. 

Очакваш ли тази година по-голяма конкуренция в Демакс лига?

  • Със сигурност се очертава много интересен и оспорван сезон. Дори мисля, че и абсолютният хегемон Марица може да усети вкуса на загубата.

Имаш ли еталон в родния или световен волейбол.

  • Определено една от фаворитките ми е Добрияна Арабаджиева, въпреки че не играе на моята позиция, както и стила на игра на Елица Василева.

Имаш ли амбиции в по-късен етап да продължиш кариерата си в чужбина?

  • Надявам се след време да заиграя зад граница, като ми допадат първенствата на Турция и Италия. 

Какво би означавала за теб покана да играеш за националния отбор?

  • Бих се радвала да получа такова признание, но това зависи от моето представяне. Това би означавало много за мен и ще работя здраво в тази насока.

За финал какво си пожелаваш?

  • В личен план си пожелавам най-вече здраве, а в професионален да направим един силен и запомнящ се сезон и да се окичим с медал.
Варна ДКС приема Левски - Дворец на културата и спорта - Варна

Варна ДКС приема Левски

02 фев. 2024

След двумесечна пауза този уикенд се подновява женското ни волейболно първенство. В среща от 8-ия кръг...

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г. - Дворец на културата и спорта - Варна

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г.

03 фев. 2022

№Участващи отбориПърви екипВтори екипЗала1ВК „Марица“ ПловдивжълтсинСила2ВК ЦСКА СофиячервенбялВасил Симов3ВК „Перун“ ВарнасинчервенМладост ДКС4ВК „Локомотив Нидо“ Софиячервено-черночерно-червенЛокомотив5ВК „Берое“...

Нюзлетър

Бюлетин

Варна ДКС ще търси победа срещу ЦСКА на старта на новия сезон във волейболната Демакс лига - Дворец на културата и спорта - Варна
Варна ДКС ще търси победа срещу ЦСКА на старта на новия сезон във волейболната Демакс лига - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ДКС ще търси победа срещу ЦСКА на старта на новия сезон във волейболната Демакс лига - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ДКС ще търси победа срещу ЦСКА на старта на новия сезон във волейболната Демакс лига - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ДКС ще търси победа срещу ЦСКА на старта на новия сезон във волейболната Демакс лига - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ДКС ще търси победа срещу ЦСКА на старта на новия сезон във волейболната Демакс лига - Дворец на културата и спорта - Варна
Варна ДКС ще търси победа срещу ЦСКА на старта на новия сезон във волейболната Демакс лига - Дворец на културата и спорта - Варна
× Изтегли програмата
Обади се