Варна ДКС отстъпи с 1:3 като гост на Славия

Варна ДКС отстъпи с 1:3 като гост на Славия - Дворец на културата и спорта - Варна

В деветия кръг на женската ни волейболна Демакс лига, подмладения тим на Варна ДКС, загуби гостуването си на Славия с 1:3 гейма. Двубоят в зала „Панайот Пондалов“ в столицата започна равностойно и след непрекъсната гонитба в резултата, варненки показаха характер и се наложиха с 25-23 точки. 

Втората част протече по същия сценарий, но в края на сета „белите“, направиха дълга серия и след 25-21 изравниха резултата. 

В третия гейм, домакините поведоха с 21-13, но тима от морската столица стопи разликата само до 1 точка. Въпреки това, Славия взе гейма с 25-22 точки. 

Прочетете повече в сайта на клуба dksvolley.com

Варна ДКС приема Левски - Дворец на културата и спорта - Варна

Варна ДКС приема Левски

02 фев. 2024

След двумесечна пауза този уикенд се подновява женското ни волейболно първенство. В среща от 8-ия кръг...

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г. - Дворец на културата и спорта - Варна

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г.

03 фев. 2022

№Участващи отбориПърви екипВтори екипЗала1ВК „Марица“ ПловдивжълтсинСила2ВК ЦСКА СофиячервенбялВасил Симов3ВК „Перун“ ВарнасинчервенМладост ДКС4ВК „Локомотив Нидо“ Софиячервено-черночерно-червенЛокомотив5ВК „Берое“...

Нюзлетър

Бюлетин

Варна ДКС отстъпи с 1:3 като гост на Славия - Дворец на културата и спорта - Варна
Варна ДКС отстъпи с 1:3 като гост на Славия - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ДКС отстъпи с 1:3 като гост на Славия - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ДКС отстъпи с 1:3 като гост на Славия - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ДКС отстъпи с 1:3 като гост на Славия - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ДКС отстъпи с 1:3 като гост на Славия - Дворец на културата и спорта - Варна
Варна ДКС отстъпи с 1:3 като гост на Славия - Дворец на културата и спорта - Варна
× Изтегли програмата
Обади се