Варна-ДКС с бронз от финалния турнир по плажен волейбол

Варна-ДКС с бронз от финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна

Сезонът в тазгодишното издание на Националната верига по плажен волейбол приключи с финалния турнир във Варна. На плажната ивица в район Аспарухово 10 мъжки и 14 женски двойки се включиха в битката за наградния фонд от 2500 лева.

При дамите големите фаворитки Ирена Мишонова и Деси Николова от София, триумфираха за пореден път надигравайки в спора за първото място атрактивната варненска двойка Дарина Киндова/ Ева Петрова.

Стефани Кьосева от Варна-ДКС в тандем с Екатерина Александрова стигнаха до бронза след успех в малкия финал над младите ни надежди Ивет Гавраилова /Елеонора Гичева, които ще ни представят на Европейско първенство за подрастващи в Гърция.

Прочетете повече в сайта на клуба dksvolley.com

Варна ДКС приема Левски - Дворец на културата и спорта - Варна

Варна ДКС приема Левски

02 фев. 2024

След двумесечна пауза този уикенд се подновява женското ни волейболно първенство. В среща от 8-ия кръг...

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г. - Дворец на културата и спорта - Варна

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г.

03 фев. 2022

№Участващи отбориПърви екипВтори екипЗала1ВК „Марица“ ПловдивжълтсинСила2ВК ЦСКА СофиячервенбялВасил Симов3ВК „Перун“ ВарнасинчервенМладост ДКС4ВК „Локомотив Нидо“ Софиячервено-черночерно-червенЛокомотив5ВК „Берое“...

Нюзлетър

Бюлетин

Варна-ДКС с бронз от финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна
Варна-ДКС с бронз от финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна Варна-ДКС с бронз от финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна Варна-ДКС с бронз от финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна Варна-ДКС с бронз от финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна Варна-ДКС с бронз от финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна
Варна-ДКС с бронз от финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се