Варна ще бъде домакин на финалния турнир по плажен волейбол

Варна ще бъде домакин на финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна

От 26 до 28 август на плажната ивица във варненския район Аспарухово, ще се проведе заключителният турнир от Националната верига по плажен волейбол. Надпреварата е под егидата на община Варна, ВК „Енерджи“ с главен организатор, неуморимият Евгени Петков. Двубоите ще се играят едновременно на 3 корта, като главен съдия е Николай Русев. 

При мъжете ще отсъстват някои от най-добрите състезатели в този спорт, като фаворити се очертават младите варненски таланти – Александър Цанев и Ясен Станев. Титлата си от Бяла ще защитава Димитър Механджийски, който този път ще бъде с нов партньор – Лъчезар Стоименов.

При дамите, заявки за участие са дали 14 двойки, като сред тях са и изявените фаворитки Ирена Мишонова и Десислава Николова.

Прочетете повече в сайта на клуба dksvolley.com

Варна ДКС приема Левски - Дворец на културата и спорта - Варна

Варна ДКС приема Левски

02 фев. 2024

След двумесечна пауза този уикенд се подновява женското ни волейболно първенство. В среща от 8-ия кръг...

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г. - Дворец на културата и спорта - Варна

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г.

03 фев. 2022

№Участващи отбориПърви екипВтори екипЗала1ВК „Марица“ ПловдивжълтсинСила2ВК ЦСКА СофиячервенбялВасил Симов3ВК „Перун“ ВарнасинчервенМладост ДКС4ВК „Локомотив Нидо“ Софиячервено-черночерно-червенЛокомотив5ВК „Берое“...

Нюзлетър

Бюлетин

Варна ще бъде домакин на финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна
Варна ще бъде домакин на финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ще бъде домакин на финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ще бъде домакин на финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ще бъде домакин на финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна Варна ще бъде домакин на финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна
Варна ще бъде домакин на финалния турнир по плажен волейбол - Дворец на културата и спорта - Варна
Обади се