Световна купа по спортна гимнастика

Световна купа по спортна гимнастика - Дворец на културата и спорта - Варна

Дворец на културата и спорта – Варна 

Легендарни имена от спортната гимнастика пристигат във Варна за Световната купа по спортна гимнастика. Състезанието стартира на 27 и 28 май в Двореца на културата и спорта с квалификации, а финалите са на 29 и 30 май 2021г.

Варна се утвърди като прекрасен домакин на прояви от подобен ранг. Това ще е четвъртата Световна купа по спортна гимнастика проведена във Варна от 2015 г. насам.

Въпреки затегнатите мерки заради епидемията, интересът към надпреварата е сериозен. Очаква се в Морската столица да пристигнат над 350 състезатели, треньори, съдии и официални лица от 30 държави.

С оглед на предстоящите олимпийски игри в Токио в ДКС – Варна сили ще премерят най-добрите гимнастици в света.

Сред заявените състезатели има редица олимпийски, световни и европейски шампиони. Първите отбори започват да пристигат още в началото на следващата седмица.

България ще е представена от най-добрите си гимнастици, като сред тях е и Дейвид Хъдълстоун, който има квота за олимпиадата в Токио. Останалите в мъжкия ни отбор са: Йордан Александров, Димитър Димитров, Теодор Трифонов. При жените ще се състезават – Десислава Маслева, Валентина Рашкова, Виктория Чакова и Елизабет Николова.

Варна ДКС приема Левски - Дворец на културата и спорта - Варна

Варна ДКС приема Левски

02 фев. 2024

След двумесечна пауза този уикенд се подновява женското ни волейболно първенство. В среща от 8-ия кръг...

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г. - Дворец на културата и спорта - Варна

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г.

03 фев. 2022

№Участващи отбориПърви екипВтори екипЗала1ВК „Марица“ ПловдивжълтсинСила2ВК ЦСКА СофиячервенбялВасил Симов3ВК „Перун“ ВарнасинчервенМладост ДКС4ВК „Локомотив Нидо“ Софиячервено-черночерно-червенЛокомотив5ВК „Берое“...

Нюзлетър

Бюлетин

Световна купа по спортна гимнастика - Дворец на културата и спорта - Варна
Световна купа по спортна гимнастика - Дворец на културата и спорта - Варна Световна купа по спортна гимнастика - Дворец на културата и спорта - Варна Световна купа по спортна гимнастика - Дворец на културата и спорта - Варна Световна купа по спортна гимнастика - Дворец на културата и спорта - Варна Световна купа по спортна гимнастика - Дворец на културата и спорта - Варна
Световна купа по спортна гимнастика - Дворец на културата и спорта - Варна
× Изтегли програмата
Обади се