Агенция за социално развитие „Вижън“ – вх. 3

Агенция за социално развитие „Вижън“ – вх. 3 - Дворец на културата и спорта - Варна

АГЕНЦИЯ ЗА СОЦИАЛНО РАЗВИТИЕ „ВИЖЪН” е юридическо лице с нестопанска цел, осъществяващо дейност в обществена полза, регистрирано по Закона за юридическите лица с нестопанска цел.

Учредено е на 17.09.1995 г. и регистрирано във Варненския окръжен съд на 22.02.1997 г.

Организацията се профилира като доставчик на услуги за хора с увреждания и други нуждаещи се от подкрепа хора в областите на образованието, заетостта, културата и социалното развитие.

Предоставя информационно-консултантски, юридически, административно-правни, методически, творчески, посреднически и други услуги за мотивиране на активност и личностна реализация на участниците. Повече можете да научите тук.

Национален алианс за социална отговорност e юридическо лице с нестопанска  цел, осъществяващо дейност в обществена полза. Организацията обединява, мотивира и подкрепя стопански и нестопански юридически лица, общини, общински и регионални структури и организации в техните усилия и възможности за реализация на социално ангажирани и социално отговорни политики и дейности.

НАСО е призната за национално представителна организация с решение № 120 на Министерския съвет от 2 март 2011 г. и решение № 41 от 24 януари 2020 г.

Повече можете да научите тук.

Контакти:

гр. Варна 9002
бул. „Княз Борис I“ №115
тел.: 0882 122 730
office@vision-bg.com

Направете запитване

Световна купа по хандбал - Дворец на културата и спорта - Варна

Световна купа по хандбал

14 фев. 2023

След организираните Европейски първенства през 2016, 2019, 2021 и 2022г., Българска Федерация Хандбал и град Варна,...

Havasi Symphonic – NEW SHOW - Дворец на културата и спорта - Варна

Havasi Symphonic – NEW SHOW

31 ян. 2023

ХАВАШИ идва с новото си шоу в София и Варна Прочутият унгарец ще гостува за първи...

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г. - Дворец на културата и спорта - Варна

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г.

03 фев. 2022

№Участващи отбориПърви екипВтори екипЗала1ВК „Марица“ ПловдивжълтсинСила2ВК ЦСКА СофиячервенбялВасил Симов3ВК „Перун“ ВарнасинчервенМладост ДКС4ВК „Локомотив Нидо“ Софиячервено-черночерно-червенЛокомотив5ВК „Берое“...

Нюзлетър

Бюлетин

Агенция за социално развитие „Вижън“ – вх. 3 - Дворец на културата и спорта - Варна
Агенция за социално развитие „Вижън“ – вх. 3 - Дворец на културата и спорта - Варна Агенция за социално развитие „Вижън“ – вх. 3 - Дворец на културата и спорта - Варна Агенция за социално развитие „Вижън“ – вх. 3 - Дворец на културата и спорта - Варна Агенция за социално развитие „Вижън“ – вх. 3 - Дворец на културата и спорта - Варна Агенция за социално развитие „Вижън“ – вх. 3 - Дворец на културата и спорта - Варна
Агенция за социално развитие „Вижън“ – вх. 3 - Дворец на културата и спорта - Варна