„Реверанс“ – балетна школа – вх. 2

„Реверанс“ – балетна школа – вх. 2 - Дворец на културата и спорта - Варна

Балетна школа „Реверанс“ предлага подготовка по класически балет на деца от 5 годишна възраст. Методиката на преподаване е съобразена с изискванията и правилата на изпълнение на Руската балетна школа, която сама по себе си е образец в балетното изкуство. Всяко дете ще получи необходимото внимание съчетано с индивидуален подход към него.

Балетна школа „Реверанс“ акцентира не само на качествената подготовка, но и всичко това да се случва в приятна и хармонична атмосфера. И за да бъде трудът на вашите деца възнаграден ще стимулираме техния ентусуазъм с множество изяви по участия, конкурси и самостоятелни спектакли. Изучавйки класическия танц децата изграждат красиви и стройни фигури, правилна стойка и изящеество.

Балета ги възпитава на дисциплина и уважение към културата и изкуството, на отговорност и организираност.Това са качества, които остават за цял живот и ще бъдат полезни не само на сцената, но и в живота. Успех на всички бъдещи балерини и на добър час по пътя към голямата сцена!

Повече информация тук.

Контакти:

Телефон: 089 969 0701
Email: radeva_reverans@abv.bg

Направете запитване

Световна купа по хандбал - Дворец на културата и спорта - Варна

Световна купа по хандбал

14 фев. 2023

След организираните Европейски първенства през 2016, 2019, 2021 и 2022г., Българска Федерация Хандбал и град Варна,...

Havasi Symphonic – NEW SHOW - Дворец на културата и спорта - Варна

Havasi Symphonic – NEW SHOW

31 ян. 2023

ХАВАШИ идва с новото си шоу в София и Варна Прочутият унгарец ще гостува за първи...

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г. - Дворец на културата и спорта - Варна

Програма жени за спортно-състезателната 2021/2022 г.

03 фев. 2022

№Участващи отбориПърви екипВтори екипЗала1ВК „Марица“ ПловдивжълтсинСила2ВК ЦСКА СофиячервенбялВасил Симов3ВК „Перун“ ВарнасинчервенМладост ДКС4ВК „Локомотив Нидо“ Софиячервено-черночерно-червенЛокомотив5ВК „Берое“...

Нюзлетър

Бюлетин

„Реверанс“ – балетна школа – вх. 2 - Дворец на културата и спорта - Варна
„Реверанс“ – балетна школа – вх. 2 - Дворец на културата и спорта - Варна „Реверанс“ – балетна школа – вх. 2 - Дворец на културата и спорта - Варна „Реверанс“ – балетна школа – вх. 2 - Дворец на културата и спорта - Варна „Реверанс“ – балетна школа – вх. 2 - Дворец на културата и спорта - Варна „Реверанс“ – балетна школа – вх. 2 - Дворец на културата и спорта - Варна
„Реверанс“ – балетна школа – вх. 2 - Дворец на културата и спорта - Варна